SVE JE POGREŠNO SHVATILA: KIM KARDAŠIJAN NA METI FANOVA ZBOG OVOG POKLONA ĆERKI ZA BOŽIĆ!


 Kim KardaŠian pohvalila se na svom Instagramu da je sa suprugom Kanje Vestom svojoj šestogodišnjoj ćerkici Nort kupili specijalan poklon za Božić.

 

Naime Nort je dobila ni manje ni više već unikatni poklono – jaknu Majkla Džeksona koja vredi čitavo bogastvo.Kralj popa ovu jaknu nosio je na jednoj zabavi na kojoj se družio sa Elizabet Tejlor.

Kim je objasnila kako su suprug i ona jaknu osvojili na aukciji te je rekla, kako je njihova ćerka, veliki obožavatelj Džeksona, pa je jako zahvalna i uzbuđena zbog poklona. Jakna je tim više posebno što se unutar nje nalazi fotografija kralja popa.

Znamo da će joj ovaj poklon svideti – rekla je Kim u videozapisu dok je pokazivala vredan poklon.

 

Porodica Kardašian Božić je provela u domu najstarije sestre Kortni, koja se potrudila da sve izgleda kao u bajci. Kim je prva usnimila kako je njena sestra sredila celu kuću a na samom ulazu nalazio se hor koji je pevao božićne pesme. Kasnije su se svi preselili u dvorište koje nije bilo ništa manje luksuzno i bajkovito. Iako su se, sudeći prema objavama na društvenim mrežama. sve članice dobro zabavile njihovi fanovi kažu da su preterale.

Smisao Božića nije potrošiti milione na zabavu, ovo je stvarno previše – pisali su besno pratioci ispod njihovih fotografija.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.